29 december, 2014

Recension av giget på East West

live_dsh5_14
Foto: Anders Larsen

I lördags, den 27 december, spelade vi för första gången på East West Sushi på Engelbrektsgatan i Örebro. En efterlängtad spelning; vi har inte lirat ute sedan Live at Heart i början av september. All energi och tid har gått till skivinspelningen.

Men i ett decemberkallt Örebro kom det ändå runt 100 gäster till spelningen, vilket var stort för oss. (Nästan) första gången på helt egna ben, med förköp av biljetter och Anders Larsen Produktion bakom spakarna. Kul att se att vi drar en rejäl publik.

Spelningen delades in i två set: Ett lite lugnare och ett med mera fart i. Det var premiär för Rocky Balboa, med Åsa Bergfalk som duettpartner. Dessutom körade hon på Hon lämnade mig, samma låt som hon (trots att hon helt glömt det) körade på på vår andra demo, runt 1993. Vi körde även två extranummer, Nobbad och Gott nytt år (som vi heller aldrig spelat ute tidigare).

Håkan Pettersson var där för NA:s räkning och recenserade, det blev en helt fantastisk recension som gav tre stjärnor i NA. Här kan du läsa hela Håkans blogginlägg: http://www.hakanpettersson.se/blogg.php?id=3618

setlist_dsh5_14

Posted by in Spelningar and tagged as

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *