31 mars, 2015

Skivan skickad till tryckning

cd-case-hett-blod-spotifyIgår, måndag den 30 mars, skickade vi äntligen iväg skivan till tryck tillsammans med konvolutet. Vi har jobbat hårt och länge för att få den klar och vi känner oss riktigt glada och stolta över den. Om två veckor ungefär kommer kartongen på posten. Mot slutet av april (var säker, vi kommer att meddela) kommer skivan till Spotify och allehanda andra musiktjänster.

För handen på hjärtat. Fysiska cd-skivor är idag nästan enbart promotionmaterial, speciellt för oss som relativt okända och osignade. Det är via streamingtjänsterna som musiken distribueras på allvar och det är där vi kommer lägga fokus. Men givetvis kommer de som vill köpa skivan att kunna göra det. Vi återkommer med försäljningskanaler!

Det blir releasespelning på East West den 30 april, klockan 22.00. Biljetter finner ni via länken här nedanför. Välkomna!

Posted by in Skiva and tagged as

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *